fbpx
HELSETJENESTER

DET GODE LIV

På Kajalund har du tilgang til alle de tjenestene du trenger for at du skal kunne leve det livet du selv vil – med trivsel, trygghet og frihet i behold.

Velkommen til et nytt liv uten bekymringer for de praktiske gjøremålene du kanskje hadde før. Anlegget har egen resepsjon og vaktmestertjenester for beboerne.

Som du beboer på Kajalund bil du helt sikkert treffe nye mennesker og stifte nye vennskaper.

TRYGGHETSALARM

Som beboer hos oss får du utdelt din personlige trygghetsalarm.

Alarmen er tilkoblet sentralen på sykehjemmet på området, så hjelpen er kun få meter unna om du skulle trenge nød-assistanse.

Dette gir både deg og familien din den tryggheten dere trenger for å finne ro i hverdagen.

UTVIDET HELSETJENESTER

Utover den standard helsepakken kan vi tilbyr deg som beboer, er en rekke andre helsetjenester tilgjengelig fra vår samarbeidspartner SYKEPLEIER RETT HJEM.

Vårt utvidete tilbud består av dedikerte sykepleiere, helsefagarbeidere og erfarne pleieassistenter som bistår ut fra dine behov.

Har du allerede hjemmetjenester fra det offentlige, vil du motta dette på vanlig måte fra din leverandør, men hvis du føler du mangler noe, eller du vil bare ha litt ekstra hjelp, har vi et utvalg av tjenester du kan velge fra.

ET AKTIVT LIV

Livet går i faser, og her på Kajalund forstår vi at forskjellige folk har forskjellige behov.

For noen, kan en varm sommerdag benyttes til å spille en runde golf, mens for andre er en liten tur gjennom eplehagen mer enn nok.

Våre partnere arrangerer forskjellige utflukter og aktiviteter for alle som bor på Kajalund.

epost: info@kajalundseniorbolig.no     /       telefon: 47 45 31 65

%d bloggers like this: