fbpx
HVORFOR SENIORLEILIGHET?

NÅR TRYGGHHET OG TRIVSEL ER VIKTIGST

Stadig flere eldre søker et spesialtilpasset boligkonsept for seniorer. 
Vi har lagt vekt på at både du og familien skal være trygge på at det alltid finnes kvalifisert medisinsk personell i nærheten.
Kajalund seniorboliger tilbyr utvidete tjenester som kan hjelpe deg om behovet oppstår. Her kan du få hjelp hele døgnet gjennom avtale om døgnbemanning og høykvalifiserte helsepersonell fra nærmeste nabo, Villa Skaar Kajalund. Skulle du trenge medisinsk hjelp vil personalet varsles via din alarm, og du vil raskt få besøk fra en av de ansatte fra sykehjemmet.
For oss er det viktig at du trives og føler deg trygg – og i tillegg vil både du og familien din oppleve større frihet og ha det bedre når dere vet at hjelpen ikke er langt unna.

 

DU BESTEMMER STØRRELSE

Vårt mål er at alle som kommer til oss skal oppleve økt livskvalitet etter at de har flyttet inn i en av våre boliger.
En leilighet hos oss har alt du trenger, og vi har fem ulike størrelser tilpasset et hvert budsjett. Her får du det du trenger, enten det passer best med en kompakt ett-roms løsning, eller du vil trives best med to soverom og separat kjøkken.
Får gjester du gjester eller besøk som skal overnatte, har Kajalund et ekstra rom som kan leies for kr. 250,- pr. natt inkl. sengetøy. (Må bestilles)

BO SAMMEN MED ANDRE VOKSNE

Kajalund sameiet er forbeholdt de som er 50+ år.
Her vil du bo sammen med voksne, etablerte mennesker.

HJELP RETT UTENFOR DØREN

Trygghetsalarm følger med alle våre leiligheter. Alarmen leveres av Villa Skaar Kajalund. Sykehjemmet er døgnbemannet og er nærmeste nabo på eiendommen. Skulle du trenge nødhjelp, vil alarmen varsle de ansatte– de holder til bare noen få meter utenfor inngangsdøren din.

UNIK LOKASJON

Med en uslåelig beliggenhet og utsikt over Oslofjorden, har Kajalund store fine parkområder i umiddelbar nærhet. CC Vest kjøpesenter og andre handelspunkter er innen gangavstand fra leilighetene.

VIKTIG INFORMASJON

  1. Kajalund seniorboliger er et bo-tilbud for personer over 50 år.
  2. Seniorbolig konseptet er best egnet for eldre personer som ønsker å bo for seg selv med en varierende grad av assistanse fra eksterne aktører/hjelpere. Disse tjenestene avtales direkte med kommunen eller andre aktører som tilbyr slike tjenester. Kajalund Seniorbolig AS har fordelaktige avtaler med leverandører av tilleggstjenester til alle beboere.
  3. Seniorbolig er ikke et alternativ til sykehjemsplass der det tilbys døgnbemannet omsorg og alle måltider.
  4. Leilighetene kan utstyres med hjelpemidler og annen velferdsteknologi etter avtale.
  5. Alle enheter leies ut umøblert, og standard leiekontrakt skrives før innflytting.
  6. Som leietaker får du samme rettigheter som andre i sameiet – det vil si med tilgang til resepsjons- og vaktmestertjenester.
  7. Trygghetsalarmen leveres av sykehjemmet, med basis abonnement inkludert i leieprisen.  Utover dette, kreves særskilt avtale for tilgang til andre helsetjenester fra sykehjemmet. (ref. pkt 2)

epost: info@kajalundseniorbolig.no     /       telefon: 47 45 31 65

%d bloggers like this: