fbpx
VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

BELIGGENHET

Leiligheten ligger idyllisk til i stille og rolige omgivelser på øvre del av Sollerud. Kajalund boliganlegg er et boligsameie for de over 50 år, med trivelige leiligheter, solrike balkonger og et godt bofelleskap.

På Lilleaker torg, kun 5 minutters gange fra leiligheten, finner du blant annet to forskjellige matbutikker, frisørsalong, blomseterutsalg og to meget hyggelige cafeer i Cafe Grønn og Schlægergården. CC Vest er Ullerns eget shoppingsenter, et kjøpesenter med små trivelige butikker hvor kunden står i fokus.

Med sin beliggenhet like ved siden av Sollerud trikkestasjon, er du heller aldri langt fra byen, og ønsker du en spasertur i ro og mak kan gangstien fra Lysaker brygge langs Sollerudstranda anbefales på det varmeste.

For de turglade er det flotte turområder langs Lysakerelven, tursti fra Lysaker helt opp til Bogstad og videre inn i marka. På sommerstid er det bademuligheter på Sollerudstranda. Det er også fine turmuligheter til byen langs Bestumkilen og Frognerkilen.

ET AV NORGES BESTE KJØPESENTERE RETT RUNDT HJØRNET

Ett av Oslos desidert beste kjøpesentre ligger kun 500m fra Kajalund. Med nesten 80 butikker, er CC Vest samlingspunktet for nabolaget enten det er snakk om kafébesøk eller handletur.

Her finnes alt fra matbutikk, vinmonopol og apotek, til frisør, tannlege, og treningssenter.

Les mer
600m gang avstand

OSLOFJORD RETT NEDENFOR

Oslofjorden er bare et steinkast fra Kajalund.

Opplev Oslofjorden året rundt langs den bilfrie kyst-stien. Området er perfekt for turer, og det finnes mange fine lune plasser der du kan sette deg ned og nyte utsikten. Les mer
800m gang avstand

LYSAKER BRYGGE

Lysaker Brygge er et yndet turmål for folk som bor på Sollerud og Ullern.

En kort tur hjemmefra, så er du på havnepromenaden rundt anlegget der det finnes spisesteder og andre attraksjoner.

900m gang avstand

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON

Fra Kajalund er det kort vei til offentlig kommunikasjon. Rett på utsiden av leiligheten finner du stoppestedet Sollerud – med trikkens linje13 (Storo-Grefsen st.) som tar deg til sentrum.

>Det er ca. 5 minutter gange til Vækerøveien med stoppested for buss nr. 23 (Simensbråten-Lysaker) og buss nr. 32 (Voksen skog og Kværnerbyen). Buss nr. 32 har også avganger på natten.

BUSS

#23/#32/32N
holdeplass

500 m

BIL

E18 Vækerø


600m

TRIKK

Linje 13
holdeplass

100 m

TOG

Lysaker
stasjon

900m

epost: info@kajalundseniorbolig.no     /       telefon: 47 45 31 65

%d bloggere liker dette: