fbpx
TRYGGHET OG TRIVSEL

På Kajalund får du trygghet og trivsel inkludert i leieprisen. Vi tilbyr en unik kombinasjon av attraktivt beliggenhet og første klasses helsetjenester levert av markedets beste leverandører.

Kajalund har vært et lite fristed for seniorer i nesten 60 år. For å bo her må du være over 50 år, og leilighetene er tilpasset mennesker som vil fortsatt bo alene, men ønsker hjelp i nærheten skulle behovet oppstår. Området har sitt eget frittstående sykehjem som drives i dag av Villa Skaar.

EGEN RESEPSJON

Alle våre leiligheter har tilgang til bemannet resepsjon innenfor normale arbeidstider.

I tillegg formidler resepsjonen informasjon om sosialt samvær og forskjellige aktiviteter for beboerne på Kajalund.

TRIVSEL

  Det er lett å trives på Kajalund – med en unik beliggenhet øverst i Sollerudveien på Ullern, et steinkast fra CC Vest kjøpesenter, i vakre omgivelser på et tomteområde på om lag 25 mål. Her er det både store trær, egen eplehage og store grøntarealer med fine stier og veier for småturer.

Lyse, praktiske bo-enheter og en egen vaktmester som kan hjelpe deg med alt du trenger i leiligheten. Inkludert i leieprisen får du også ukentlig rengjøring.

EGET SELSKAPSLOKALE

Kajalund har eget selskapslokale som kan leies til hyggelige arrangementer. Får du besøk fra familie eller venner over lengre tid, har området også et ekstra rom til leie for dine gjester. 

Resepsjonen formidler denne tjenesten.

epost: info@kajalundseniorbolig.no     /       telefon: 47 45 31 65

%d bloggere liker dette: